lunes, septiembre 13, 2010

Actuació al Museu Picasso

El dissabte 18, a les 5h de la tarda, i el diumenge 19, a les 12h del migdia, representació de A Mans Plenes, de Toni Rumbau, a la Sala d'Actes del - Museu Picasso (c/Montcada, 15-23- Barcelona).

Un espectacle solista d'ombres i titelles adreçat a tots els públics, en una obra que busca la participació ingènua i vital del públic infantil, i que desperta l'atenció i la complicitat de l'adult.

Prosseguint l'estela dels seus últims muntatges, Toni Rumbau uneix en aquest nou espectacle la tradició del teatre de titelles popular amb el llenguatge més visual de les ombres, les mans i els objectes.

A través d'aquestes eines de treball formidables que són les mans del titellaire, la tradició es replanteja en un procés d'introspecció que obre les entranyes de l'ofici. Allò habitualment ocult s'il·lumina amb la consciència d'un punt de llum inquiet, consciència que és també la del castellet i la dels titelles que l'habiten.

Més informació Museu Picasso, aquí.

1 comentario:

Cristina dijo...

Hola

Me llamo Cristina soy administradora de un directorio web/blog. Tengo que decir que me ha gustado su página y le felicito por hacer un buen trabajo. Por ello, me encantaría contar con tu sitio en mi directorio, consiguiendo que mis visitantes entren también en su web.

Si estás de acuerdo. Házmelo saber a cristina.cister@hotmail.com

Suerte con tu web! :)
Cristina