lunes, enero 14, 2008

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "LA COLLA DE LA PLATJA I EL FUTUR DE CATALUNYA"

Dimarts 29 de gener, a les 20h,
Sala Beckett – c/Alegre de Dalt, 55, bis.

Apreciat bloguer,

et convido a la presentació del llibre “La Colla de la Platja i el Futur de Catalunya” que tindrà lloc el proper dimarts 29 de gener, a les 20h, a la Sala Beckett (c/Alegre de Dalt, 55, bis).

Presentaran l’acte Toni Casares (director de la Sala Beckett), David Castillo (poeta i periodista), Giuseppe Avesani (filòsof i futuròleg), l’editor Alfred Arola i el mateix Toni Rumbau.

Diu la contraportada del llibre:

“La Colla de la Platja i el futur de Catalunya mostra una nova imatge de Catalunya, d’Espanya, d’Europa i del mateix món que sens dubte sorprendrà el lector.

A través del singular personatge de Romà Bastides, sabater de la Barceloneta que un dia quatre llamps converteixen en endeví, Toni Rumbau ens ofereix una delirant visió de l’esdevenir. Com resoldrà Catalunya els seus problemes? Esdevindrà el català una llengua generalista? Tornarà Jordi Pujol a ser president de la Generalitat? Què passarà amb l’Espanya de les Autonomies? Com seran els segles xxi i xxii?

Una esbojarrada mescla de política i ficció que no s’acoquina a l’hora de distorsionar idees, enfocaments i prediccions. Un text complex, eixelebrat i provocador que farà les delícies del lector interessat a mirar sense por vers el futur tot interrogant-se sobre alguns dels temes més candents de l’actualitat.”

Copa i picandó. Us espero!

Toni Rumbau

No hay comentarios: